Upplands Bilforum AB är auktoriserad återförsäljare för:

Kontakta oss

Vardagar 10-18, Lördag 10-15
Söndag 11-15
Stålgatan 10
info@upplandsbilforum.se
service@upplandsbilforum.se
018 13 13 10

Vardagar 10-18, Lördag 10-15
Söndag 11-15
018 13 13 10

Boka provkörning

Upplev vårt utbud av bilar, boka provkörning här.

Upplev vårt utbud av bilar, boka provkörning
Boka

Om oss

Upplands Bilforum grundades i slutet av 1990-talet och idag är vi en av Sveriges största återförsäljare av KIA, Kabe, Adria och Sun Living. På våra anläggningar i Uppsala hjälper vi våra kunder med allt från bil-, båt- och husvagnsköp till däckbyte och service i vår auktoriserade verkstad.

Vi är en heltäckande försäljare av både nytt och begagnat som tror på att bygga långvariga relationer. Hos oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga i att de gör rätt affär och att de får hjälp med det som gör att deras billiv fungerar! Hos oss är att lyckas en återkommande kund som vänder sig till oss för att byta in och köpa nytt oavsett om det gäller bilen, båten eller fritidsfordonet!

Det är med ett engagemang för kunden som vi har byggt upp den höga kompetens och produktkännedom som vi idag kan stoltsera med. För oss är en bra säljare en lyhörd säljare som lyssnar på kunden och ställer rätt frågor för att få en tydlig bild av vilka krav och förväntningar de har på sitt framtida fordon.

Fordonstekniker till Upplands Bilforum

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare

Om rollen:

Som en del av vår satsning framåt expanderar vi på alla avdelningar och söker därför två självgående och engagerade fordonstekniker. I denna tjänst kommer du utföra allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon, samt inbytestest av bilar.

Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning med start så fort som möjligt.

Kompetenskrav

Kompetenskrav: För tjänsten som tekniker hos oss ser vi att du har minst:

  • Fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som mekaniker
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker dig som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter/tjänster. Dessutom är du en lagspelare ut i fingerspetsen, som alltid hjälper dina kollegor och teamet runt hela bolaget. Upplands Bilforum AB är en fullserviceanläggning i Uppsala med auktorisation för KIA och en av Upplands största aktörer på begagnade bilar. På verkstaden tar vi emot samtliga märken av personbilar.

Vi är ett härligt gäng med 38 anställda. Vi har vår anläggning som ligger på Stålgatan 10 i Uppsala, som vi öppnade för ca 1 år sedan.

Lön

Fast månadslön

Hos oss på Upplands Bilforum är det personlig service med stort engagemang som gäller. Där vi alltid ställer kunden i fokus.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta vår verkstadschef Ilkka Gumse Ilkka@upplandsbilforum.se, 018-4185699. Vid ansökan, vänligen mejla oss på jobb@upplandsbilforum.se med bifogat CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande