RING ELLER BESÖK OSS

}

Måndag-Fredag  10-18
Lördag                  10-15
Söndag                 11-15

Fyrislundsgatan 74

Köpa ny eller begagnad husvagn?

Vill du förverkliga din dröm om en husvagnssemester?

Upplands Bilforum har ett stort utbud av både nya och begagnade husvagnar. Vi har begagnade husvagnar av märket Cabby, Solifier, Polar, Weinsberg, Knaus, Hobby och mycket mer!

Är du ute efter en helt ny husvagn med allt vad den moderna tekniken kan erbjuda är våra egna varumärken Adria och svensktillverkade Kabe helt rätt för dig. Både Adria och Kabe har delat upp sina husvagnar i olika koncept, allt för att du ska hitta den husvagn som passar just dig och dina behov bäst!

I Kabes breda sortiment hittar du koncepten Classic, Ädelsten, Royal och Imperial. Samtliga populära husvagnskoncept finns självklar att köpa hos oss. Med fokus på kvalitet och genomgående hantverk kan du vara säker på att din husvagnssemester blir lyckad med en Kabe!

Bland Adrias populära och prisvärda vagnar hittar du bland annat koncepten Altea, Adora och Alpina. Med en design vars utgångspunkt är boende och funktion kommer en husvagn från Adria att garantera kvalitet på din semesterresa! 

Att välja husvagn är inte alltid lätt! Välkommen förbi våra inbjudande och välfyllda hallar så hjälper vi på Upplands Bilforum dig!