Upplands Bilforum AB är auktoriserad återförsäljare för:

Kontakta oss

Vardagar 10-18, Lördag 10-15
Söndag 11-15
Stålgatan 10
info@upplandsbilforum.se
service@upplandsbilforum.se
018 13 13 10

Vardagar 10-18, Lördag 10-15
Söndag 11-15
018 13 13 10

Boka provkörning

Upplev vårt utbud av bilar, boka provkörning här.

Upplev vårt utbud av bilar, boka provkörning
Boka

kia ev6

Världspremiär av Kia EV6 – förboka den hos oss på Upplands Bilforum

Den 30/3 hade Kia EV6 världspremiär och möjlighet att förboka bilen öppnades upp. Kias första dedikerade elbil byggd på nya elbilsplattformen E-GMP…

Hjulskifte & Däckhotell i Uppsala

Hos Upplands Bilforum får du mer än bara hjälp med hjulskifte! Hos oss får du ditt hjulskifte utfört av proffs, vi ser till att bultarna sitter säkert, att mönsterdjup och lufttryck är korrekt och självklart att du får dig en kopp kaffe under tiden.

Hjulskifte är ett återkommande moment för alla bilägare och det är viktigt att bytet görs på rätt sätt, för både din och andra trafikanters säkerhet! När du lämnar vår däckverkstad efter ditt hjulskifte kan du känna dig trygg i att du dina däck sitter som de ska.

Börjar nästa hjulskifte närma sig?
Boka tid hos oss på Upplands Bilforum för hjälp med ett hjulskiftet utfört av proffs!

Däckhotell

Förvara dina däck hos oss! Förutom att du sparar utrymme hemma slipper du även den tidskrävande och smutsiga processen att släpa med dig sommar- och vinterdäcken till anläggningen när det är dags för däckbyte.

Däck är en färskvara och det är viktigt att de förvaras på rätt sätt för att de ska bibehålla sin kvalitet över tid. I vårt däckhotell är dina däck i säkert förvar! Däcken förvaras torrt och mörkt så att de bevarar sina egenskaper och kvalitet så länge som möjligt. Och du som kund sparar både tid och förvaringsutrymme!

Däckhotellets pris är från 995:- per säsong.

Boka hjulskifte

Just nu 300 kr!

Fyll i formuläret för att boka hjulskifte

Hur vill du bli kontaktad?

6 + 5 =

Köp däck hos oss

​Att ha rätt däck för väglaget är en viktig del i körsäkerheten. Förutom kraven på mönsterdjup finns det även bestämmelser kring att däcken ska vara typgodkända med antingen E- eller e-märkning, att de uppfyller kraven på belastningsförmåga och hastighetskapacitet samt att de är av samma typ.

Är du osäker på vilken typ av däck som är rätt för just din bil?
Vi hjälper dig, kontakta oss!

Övriga tjänster