Upplands Bilforum AB är auktoriserad återförsäljare för KIA, Adria, Kabe, Ryds och Sun Living.

Kia - ett av Sveriges bästsäljande bilmärken köper du på Upplands BilforumKöp Adria husvagn eller husbil från Upplandsbilforum.Kabe husvagn och husbilar hos Upplands bilforum - nytt eller begagnatKöp en Ryds båt från Upplands Bilforum i UppsalaSun Living husbil hos Upplands Bilforum

RING ELLER BESÖK OSS

}

Måndag-Fredag  10-18
Lördag                  10-15
Söndag                 11-15

Fyrislundsgatan 74
Bolandsgatan 18 B

Verkstadsmekaniker husbil/husvagn sökes

Om oss:

Upplandsbilforum, en av Sveriges största återförsäljare av Kabe, Adria och Sun Living, expanderar och söker ytterligare en allsidig verkstadsmekaniker. Vi ligger i Uppsala med tre anläggningar och ett 20-tal anställda. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som marknadsledande leverantör av bilar och fritidsfordon.

Om dig:

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper så som intresse, engagemang och flexibilitet. Du ska vara utåtriktad och kunna jobba i en stor grupp men även självständigt och kunna ta egna initiativ. Tycker du att det är roligt med att lösa problem så är det dig vi söker.

Arbetsuppgift:

Du kommer att utföra montering, servicearbeten/reparationsarbeten, felsökningar av värmesystem, kylskåp, gasol och elsystem på husbil/husvagn. Du kommer även att iordningställa fritidsobjekt för leverans och utföra enklare reparationer på bildelen. En del övertid kan förekomma under de mest intensiva månaderna.

Kontaktperson:

Markus Arenroth, tel 018-18 31 83, markus@upplandsbilforum.se